“Sevgi İçerir Mutluluk Getirir” ❤️🍭📚

Sokağa çıkma kısıtlamasından olumsuz etkilenerek eğitim öğretimden uzak kalan çocuklarımızın karne hediyelerinin dağıtımına başlandı.

Sokağa çıkma kısıtlamasından olumsuz etkilenerek eğitim öğretimden uzak kalan çocuklarımızın yüzündeki tebessüme vesile olmak ve evde kaldıkları süre boyunca kaliteli vakit geçirebilmelerini sağlamak amacıyla Belediye Başkanımız Sayın Sinan Akbulut’un talimatlarıyla “Sevgi İçeren Mutluluk Getiren” hediye paketlerinin dağıtımına başlandı.

İçerisinde hikaye kitapları, çikolata, zeka oyunları ve çeşitli eğlenceliklerin bulunduğu hediye paketleri İlçe merkezimiz, tüm mahallelerimiz ve İlçemize bağlı tüm köylerimizdeki ilköğretim ve ortaöğretim bölümünde okuyan toplam 1100 öğrencimize karne hediyesi olarak ulaştırılacak.

Okullarımızdaki başarılı öğrencilerimizi ise bizzat kendisi ziyaret ederek hediyelerini veren Başkanımız; “Sevgi İçeren Mutluluk Getiren” hediyelerimizi çocuklarımızla buluşturmaya başladık. Sokağa çıkma kısıtlamasından olumsuz etkilenen ve karne heyecanını buruk yaşayan çocuklarımızın yüzündeki tebessüme vesile olmak bizler için en büyük mutluluktur. Bütün çocuklarımıza koronavirüsten uzak sağlıklı ve başarılı bir yıl diliyor, hepsinin ayrı ayrı gözlerinden öpüyorum.” dedi.

Dolar32.432432.5624
Euro34.631634.7704