Altınyayla-Methiye Arası Bağlantı Yolumuz Yapılıyor.

Vatandaşlarımızın düzenlenmesi için yoğun talepte bulunduğu Altınyayla-Methiye arası bağlantı yolumuzda çalışmalara start verildi.

Kaymakamlığımız ve Belediyemiz öncülüğünde, İl Genel Meclis üyelerimizin de desteğiyle başlayan çalışmaları yerinde inceleyen İlçe Kaymakamımız Sayın Muhammed Burak Akköz ve Belediye Başkanımız Sayın Sinan Akbulut, çalışanlara kolay gelsin dileklerinde bulundular.

Kaymakamımız ve Başkanımız; Vatandaşlarımızın İlçemize ulaşımını kolaylaştırmak adına başlatılan İlçemiz mıntıkasında bulunan 7 Km’lik yolun yapımı çalışmalarında emeği geçen İl Genel Meclis Üyelerimiz Hamza Öztoprak’a, Şeref Ağca’ya, Altınyayla Taşıyıcılar Kooparatif Başkanımız Necmettin Demirkaynak’a, Kamyon ve Tırlarını gönderen İlçe esnafımıza, Kaymakamlık ve Belediye personelimize teşekkür ettiler.

Dolar32.451532.5815
Euro34.684134.8231