Yeni İçme Suyu Hattı Kale Mahallemize Hayırlı Olsun.

Kale mahallemizin yetersiz olan içme suyu sorununu çözüme kavuşturma çalışmaları kapsamında yeni içme suyu hattı döşeme çalışmalarımız başlamıştır.

Belediye Meclis Üyelerimizle birlikte Cuma Namazını Kale Mahallemizde kılan Belediye Başkanımız Sayın Sinan Akbulut, çalışmaların devam ettiği Bayır Mevkiine giderek çalışmaları yerinde inceleyip çalışanlara kolay gelsin dileklerinde bulundu. Tamamı kaynak sularından oluşan, 3 km uzunluğundaki yeni su hattının Kale Mahallemizin yetersiz olan içme suyu sorununu büyük oranda çözeceğini dile getiren Başkanımız; “Kale Mahallesi sakinlerimizin hem kaliteli hemde yeterli içme suyuna kavuşması adına yapılan bu çalışmada emeği geçen tüm çalışanlarımıza teşekkür ediyor, yeni içme suyu hattının Kale Mahallemize hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.

Dolar7.93247.9641
Euro9.38769.4252