• Favorilere Ekle
  • Site Haritası

“15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü” 4. Yıl Dönümü İlçemizde Coşkuyla Kutlandı.

15 Temmuz hain darbe kalkışmasının dördüncü yıldönümünde, Aziz Milletimizin kahramanlık destanının anlatıldığı “Demokrasi ve Milli Birlik Günü” tüm yurtta olduğu gibi İlçemizde de coşku ve heyecanla kutlandı.

İlçe Kaymakamımız Sayın Halil Dalak, Belediye Başkanımız Sayın
Sinan Akbulut, Deliilyas Belde Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Tek, İlçe Emniyet Amirimiz, İlçe Jandarma Komutanımız, Siyasi Parti İlçe Başkanlarımız, İl Genel Meclisi Üyelerimiz, Belediye Meclis Üyelerimiz, Daire Amirlerimiz, Muhtarlarımız, Şehit Ailelerimiz, Gazilerimiz ve Vatandaşlarımızında katılımıyla yapılan etkinliklerde maske ve hijyen kurallarına dikkat edildi.

Merkez Cami’mizdeki Mevlid programının ardından Rıfat Öçten Mahalle Mezarlığımızda Şehit Kabri ziyaretiyle başlayan etkinlikler, Kortej yürüyüşünden sonra Akşam namazının eda edilmesiyle devam etti. Kuran’ı Kerim Tilaveti, İlçe Müftümüz Sayın Seyit Ali Gündüz’ün Duası, Sinevizyon Gösterileri, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın Canlı Yayınla konuşmaları ve Protokol konuşmalarının ardından Yatsı Namazının kılınması ve 00:13’te Sala okunmasıyla sona erdi.

Programda konuşan Belediye Başkanımız Sayın Sinan Akbulut; Tek Vatan, Tek Millet, Tek Bayrak, Tek Devlet vurgusu yaparak;
“Rabbim; milletimizi böldürtmesin, ay yıldızlı şanlı mübarek bayrağımızı indirtmesin, ezanlarımızı dindirtmesin, Türkiye Cumhuriyeti devletimizi ilelebet yaşatsın. Bu güzel gece dolayısıyla, kalpleri iman ve ülke sevgisiyle dolu olarak vatan, millet, bayrak ve diğer bütün mukaddes değerleri uğruna gözlerini kırpmadan canlarını feda eden aziz şehitlerimize ve kahraman gazilerimize bir kez daha şükranlarımızı sunuyor katılımlarından dolayı siz değerli İlçe halkımıza teşekkür ediyorum.” dedi.

187 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Atatürk Köşesi