İlçemizde 65 Yaş ve Üstü Vatandaşlarımız İçin Belediyemiz Tarafından Hijyen Paketi Dağıtımı Yapıldı.

Koronavirüs tedbirleri kapsamında evlerinden dışarı çıkmaları yasaklanan 65 yaş ve üstü vatandaşlarımız için Belediyemiz tarafından hijyen paketleri hazırlanarak dağıtımı yapıldı.

“Gönül Vermezsen Gönül Bulamazsın” sloganıyla yola çıkan Belediye Başkanımız Sayın
Sinan Akbulut’un da katılımıyla birlikte, içerisinde Kolonya, Maske, El Sabunu, Çikolata ve Hurmanın bulunduğu paketler Vefa Sosyal Destek Grubu kapsamında tek tek vatandaşlarımıza ulaştırıldı. Dağıtım esnasında vatandaşlarımızla hasbihal edip Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın selamlarını ileten Başkanımız;
“Korona virüsü ile mücadelemiz devam ediyor. Bu kapsamda dışarı çıkmaları yasaklanan 65 yaş ve üstü amcalarımıza, teyzelerimize ulaşarak çam sakızı çoban armağanı hijyen paketlerini teslim ettik ve Cumhurbaşkanımızın selamlarını ileterek hayır dualarını istedik. Altınyayla Belediyesi olarak herzaman emirlerinde olduğumuzu belirttik. Ben tekrar buradan bütün büyüklerimize hayırlı ömürler, tüm Altınyaylamıza da sağlıklı günler diliyorum. Bu güzel uygulamada emeği geçen tüm personellerimize teşekkür ediyorum.” dedi.

Dolar32.237032.3662
Euro34.794534.9339