Yeni İçme Suyu Deposu ve Sentetik Çim Saha Projelerimiz Altınyurt Mahallemize Hayırlı Olsun.

Belediye Başkanımız Sayın Sinan Akbulut’un seçim beyannamesinde bulunan ve Altınyurt mahallemize yapılması plânlanan yeni içme suyu deposu ve sentetik çim saha projelerinin ihaleleri geçtiğimiz günlerde yapıldı ve hemen akabinde çalışmalara başlandı.

220 ton kapasiteli içme suyu deposu ve 20x40 ölçülerinde olan çim saha projelerinin temelleri atılarak çalışmalara start verildi. Çalışmaları yerinde inceleyen Başkanımız; “Korona virüsün gölgesinde tedbiri elden bırakmadan kurallara uyarak hizmet beklemez mantığıyla hareket ediyor ve çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz. Verdiğimiz bütün sözleri tutmanın gayreti içinde olarak tüm mahallelerimize hizmetlerimiz devam edecek inşallah. Seçim beyannamemizde bulunan bu iki önemli projenin Altınyurt mahallemize hayırlı olmasını diliyor emeği geçen tüm çalışanlarımıza teşekkür ediyorum.” dedi.

Dolar32.486832.6170
Euro34.601234.7398