Corona Virüsü Nedeniyle İlaçlama ve Dezenfeksiyon Çalışmalarımız Devam Ediyor.

Dünyada pek çok ülkeyi etkisi altına alan Corona virüsü nedeniyle Belediyemiz ilaçlama ve dezenfeksiyon çalışmalarına devam ediyor.

Belediye Başkanımız Sayın Sinan Akbulut’un talimatıyla çalışmalara başlayan ekiplerimiz; Belediye binamızı, İş merkezimizi, kamu kurum ve kuruluşu binalarımızı, tüm market ve işyerlerini, sokak, cadde, durak, park bahçe ve tüm ortak kullanım alanlarını ve özellikle tüm mahallelerimizdeki Camiilerimizi ilaçlayarak dezenfekte çalışmalarına devam etmektedirler. Tüm Vatandaşlarımızın sağduyulu bir şekilde panik yapmadan virüsten korunma tedbirlerini uygulamaları gerektiğini dile getiren Başkanımız;

“Sorumluluk alanımızda bulunan noktalarda hem dezenfeksiyon çalışmalarımız hem de halkımızı bilinçlendirme çalışmalarımız devam ediyor. Corona virüsü hakkında bilgilendirdiğimiz personelimiz de hem hizmet merkezlerimizde hem de saha da kişisel sorumluluklarını yerine getirerek görevlerini yapıyorlar. Virüsten korunmak konusunda tüm vatandaşlarımıza önemli sorumluluklar düşüyor. Bilime inanarak, basit ama etkili kişisel sorumluluklarımızı yerine getirirsek vakaları en aza indirebiliriz. Uzmanlardan öğrendiğimize göre virüsle mücadelede öncelikle kişisel temizlik, ardından da mekansal temizlik büyük önem taşıyor. Panik yapmadan, sağduyulu olmalı ve ilgili kurumlar tarafından belirtilen önlemleri uygulamalıyız.” dedi.

Dolar32.262832.3921
Euro34.778034.9173