İlçemizde Kadına Yönelik Şiddet Toplantısı Yapıldı.

İlçemizde yapılan "Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Koordinasyon Planı" toplantısında ülkede giderek artan kadına şiddet olaylarına karşı alınacak tedbirler görüşüldü.

İlçe Kaymakamlığımızda, Kaymakam Vekili Şarkışla Kaymakamımız Sayın Mehmet Erdem Başkanlığında yapılan toplantıya Şarkışla-Altınyayla Başsavcımız Sayın Mücahid Çiçek, Belediye Başkanımız Sayın Sinan Akbulut, Deliilyas Belde Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Tek, Kurum ve Daire Amirlerimiz katıldı. Kadına şiddet mevzusunun günümüzde ülke gündeminde önemli bir yer işgal ettiğini belirten Başkanımız;

"Her gün basınımızda da gördüğümüz gibi kadınlarımız kendilerine yönelik darp ve diğer yönü ile şiddet, hatta ölümlere varan kötü muamelelerle karşı karşıya kalmaktadır. Bugün burada kadınlara yönelik şiddet noktasında birtakım çözümler yer alınabilirse tabi bizi bu mutlu kılacak. Gerçekten toplumumuzun önemli yarası haline gelen kadına şiddet konusunun önlenmesi ve engellenmesi noktasında bir toplantı gerçekleştiriyoruz. Toplantımızın bu anlamda bir katkı sağlaması dileğiyle katılan tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum." dedi.

Dolar32.432432.5624
Euro34.631634.7704