2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı Açılışı ve İlköğretim Haftası Kutlamaları.

İlçe Kaymakamımız Sayın Halil Dalak ve Belediye Başkanımız Sayın Sinan Akbulut, Güzeloğlan Mahallemizdeki Şehit Ahmet Uma İlk/Ortaokulunda düzenlenen 2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı Açılışı ve İlköğretim Haftası Kutlama Programına katıldılar.

İlçe Kaymakamımız Sayın Halil Dalak ve Belediye Başkanımız Sayın Sinan Akbulut, Güzeloğlan Mahallemizdeki Şehit Ahmet Uma İlk/Ortaokulunda düzenlenen 2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı Açılışı ve İlköğretim Haftası Kutlama Programına katılarak, Program sonunda, Öğrencilerimizle birlikte Okul bahçesine Fidan diktiler. Aşure ikramının ardından İlçe Müftümüz Sayın Seyit Ali Gündüz'ün dua etmesiyle birlikte yeni Eğitim Öğretim yılının hayırlı olmasını ve Öğrencilerimize başarılar getirmesini dilediler.

Daha sonra Dsi Bölge Müdürümüz Sayın İsmail Kaya'nın da katılımıyla İlçemizde devam eden Arazi Toplulaştırması çalışmalarını yerinde inceleyerek çalışmalar hakkında bilgi alan Kaymakamımız ve Başkanımız; Ekim sezonunun yaklaşmasından dolayı Çiftçilerimizin mağdur olmaması için çalışmalara hız verilmesini talep ettiler.

Dolar6.09816.1225
Euro6.58766.6140