Kilit Parke Taşı Döşeme İşlemleri Güzeloğlan Mahallemizde Devam Ediyor.

Belediye Başkanımız Sayın Sinan Akbulut'un seçim çalışmalarında taahhüt ettiği Çevre düzenlemesi kapsamında kilit parke taşı döşeme işlemleri Güzeloğlan mahallemizde devam etmektedir.

Mahalle merkezimizdeki Cami'mizin bahçesinden başlayan çalışmalar, kumlama işlemi biten ve taş döşeme işlemine hazır hale getirilen güzergâhlarda devam etmektedir. Yeni belirlenen güzergâhlarda ise kumlama işlemleri ivedilikle devam etmektedir.

Görev süremizin sonunda çamura basan bir tane bile vatandaşımız kalmayacak sözünü sık sık yineleyen Başkanımız, çalışmaları bizzat yerinde takip etmektedir.
Bizde Altınyayla Belediyesi olarak Başta Sayın Başkanımıza, tüm çalışanlarımıza ve emeği geçen herkese İlçemiz ve Belediyemiz adına teşekkür ediyoruz.

Dolar32.486832.6170
Euro34.601234.7398