Başkanımız İlçeyi Gezdi.

Belediye Başkanımız sayın Sinan Akbulut İlçemizde küçük bir gezinti gerçekleştirdi.

Park ve mesire alanlarını dolaşarak çocuklarımızla yakından ilgilenen Başkanımız, vatandaşlarımızla da sohbet ederek istek ve taleplerini dinledi. Daha sonra Kaymakamımız sayın Halil Dalak ile birlikte Kale Mahallemizdeki "Saddam'ın Yeri" Canlı Alabalık, Cafe ve Restaurant'ın açılışını gerçekleştirerek işletme sahibi Adem Özbudak'a hayırlı olsun dileklerinde bulundular. İlçemizde kuyu çalışması yapan DSİ çalışanlarını da ziyaret eden Kaymakamımız ve Başkanımız çalışmalarla ilgili bilgi aldılar. İlçemizin sorunlarıyla yakından ilgilenerek DSİ çalışanlarına gerekli ekipman desteğini esirgemeyen Başkanımız sayın Sinan Akbulut'a DSİ kuyu sorumluları özel olarak teşekkür ettiler.

Dolar32.237032.3662
Euro34.794534.9339