Başkanımızın Karne Kutlama Mesajı

Belediye başkanımız sayın Sinan Akbulut 2018-2019 eğitim öğretim yılının sona ermesi nedeniyle karne alan öğrencilerimizin heyecanını paylaştığını belirterek bir kutlama mesajı yayımladı;

"Bugün tüm öğrencilerimiz için çok özel bir gün. Tüm yıl boyunca çalışıp emek verdiler ve emeklerinin karşılığı olan karnelerini alarak tatillerine başlıyorlar. Ben buradan tüm öğrencilerimizi tebrik ediyorum ve sizlere büyük emekler veren öğretmenlerimize de yürekten teşekkür ediyorum. Tüm öğrencilerimizin buradan aldığı eğitimlerle gelecekte vatanımıza milletimize yararlı insanlar olacağına yürekten inanıyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle, Ülkemizin geleceği öğrencilerimizin ve onların başarısındaki en önemli pay sahibi öğretmenlerimiz ile velilerimizin yaz tatilini kutluyor, iyi bir tatil dönemi geçirmelerini temenni ediyorum.

Ayrıca haftasonu Yüksek Öğretim Kurumları sınavında ter dökecek gençlerimize de buradan başarılar diliyorum."

Sinan Akbulut
Altınyayla Belediye Başkanı