İlçe Kaymakamımız ve Başkanımızın Bayram Ziyaretleri

İlçe Kaymakamımız sayın Halil Dalak ve Belediye Başkanımız sayın Sinan Akbulut İlçe merkezi ve mahallelerimizdeki esnaflarımıza Bayram ziyaretinde bulundular.

İlçe Kaymakamımız sayın Halil Dalak ve Belediye Başkanımız sayın Sinan Akbulut İlçe merkezi ve mahallelerimizdeki esnaflarımıza Bayram ziyaretinde bulunarak hayırlı ve bol kazanç temennisinde bulundular. Bayram namazını İlçemiz Rıfat Öçten Camii'nde kılan Kaymakamımız ve Belediye Başkanımız, burada çocuklarımızla yakından ilgilenip, vatandaşlarımızla bayramlaştıktan sonra Şehit yakını ve Gazilerimizi ziyaret ederek onlarla bol bol sohbet edip el öpüp hayır dualarını aldılar.
Daha sonra Kaymakamlık makamında düzenlenen bayramlaşma programına katılarak, Daire Amirlerimiz, Siyasi Parti Başkanlarımız, Muhtarlarımız, Sivil Toplum Kuruluşu yöneticilerimiz ve Vatandaşlarımızla bayramlaştılar.

Dolar5.76855.7917
Euro6.44586.4716